OVER MIJ

Wie ben ik?
Mijn naam is Louise Jansen- Janse de Jonge, getrouwd en moeder van twee dochters. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de zorg in uiteenlopende functies bij verschillende instanties, zoals onder andere gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en dergelijke.

Ik ben Z verpleegkundige met een HBO diploma Management in de Zorg op zak en intussen 2 coachopleidingen. Waarvan de laatste opleiding de opleiding tot burn-out coach was. Hierdoor kan ik de zorgprofessional nog beter helpen in het voorkomen van een burn-out.

Waarom ben ik als zelfstandige coach gestart?

Ik ben opgevoed met het gezegde: “als het waard is om te doen, is het waard om het goed te doen.”

Het maakt niet uit welke functie ik had, ik werkte met passie, stelde hoge eisen aan mijzelf en was erg perfectionistisch. Dit ging lang goed maar uiteindelijk was ik dag en nacht met mijn werk bezig. Dat is voor niemand gezond en daarom besloot ik contact op te nemen met een coach. Ik kwam er niet alleen achter hoe ik minder stress rondom mijn werk kon creëeren maar ik kwam er ook achter dat het eindelijk tijd was om te gaan doen waar mijn hart/passie lag.


Tijdens mijn management opleiding werd het echt duidelijk dat mijn passie bij coachen ligt. Voorheen in mijn werk heb ik altijd veel plezier gehad in het coachen en ondersteunen van collega's, stagiaires, cliënten en ouders en kreeg ook altijd positieve feedback. Uiteindelijk heb ik mijn coaching opleiding en passie voor coaching gecombineerd en daar is Coach in de Zorg uitgekomen.


Intussen heb ik met mijn kennis en ervaring al veel zorgprofessionals kunnen helpen en ondersteunen bij het behouden van plezier in de zorg! In welke vorm dan ook. Ik hoop dat ik jou ook mag coachen!