Sessies & Tarieven

Goed zorgen voor een ander,

is eerst goed zorgen voor jezelf!

Mogelijkheden voor sessies

Heb je interesse om met mij te praten over dingen waar jij mee zit?

Neem de mogelijkheden door en kies wat het beste bij jou past!

 

Ik bied zowel losse coachsessies als coachpakketten aan. Soms is één gesprek namelijk al voldoende en heb je genoeg handvatten om er zelf mee verder te kunnen.

Soms kunnen er meer gesprekken nodig zijn omdat we bijvoorbeeld samen een plan op gaan stellen om jouw problemen op te lossen. Dan kun je kiezen voor een voordelig coach pakket.

 

Afhankelijk van jouw voorkeur kunnen de sessies plaatsvinden in mijn eigen praktijk ruimte of gaan we samen op pad in een wandel sessie.

 

Het kan zijn dat mijn manier van coachen je aanspreekt maar dat je niet dichtbij Goes woont. Dat is geen probleem. We kunnen halverwege afspreken en daar wandelen of ergens wat drinken. Ik zal dan wel een kilometer vergoeding vragen met een extra vergoeding per uur wanneer het langer dan een half uur reizen is.

 

 

Tarieven

 

"Coaching is een investering in jezelf en jij bent dat meer dan waard!"

 

Tarieven (incl BTW)

 

Aanbod

Duur

Tarief

 

Losse sessie

1 uur

70 euro

 

Losse sessie

1,5 uur

95 euro

 

Coach pakket

5 x 1 uur

325 euro

 

Coach pakket

5 x 1,5 uur

450 euro

 

Extra kosten door afstand

Na een half uur reistijd vanaf Goes

10 euro extra per half uur

Eerste half uur breng ik geen extra kosten in rekening

Kilometer vergoeding

Vanaf 25 kilometer van Goes

25 cent per kilometer

Eerste 25 kilometer breng ik geen km vergoeding in rekening

Avond sessie

Per uur

5 euro extra

 

 

Doordat medewerkers na coaching meer zelfvertrouwen hebben en lekkerder in hun vel zitten, kunnen ze hun werk ook weer beter uitoefenen. Win-win situatie.

Veel bedrijven hebben een budget beschikbaar voor scholingskosten en vaak valt coaching daar ook onder. Vraag dit eens na bij je werkgever!

 

Indien je werkgever jouw coaching wil betalen, kan ik op verzoek een offerte opstellen voor je werkgever op basis van het zakelijke tarief.

 

Voor mantelzorgers geldt een ander tarief

Voor mantelzorgers heb ik geen vast tarief. Omdat mantelzorgers steeds belangrijker zijn in deze maatschappij en gekoesterd moeten worden, bied ik graag een tarief op maat. Indien u als mantelzorger interesse heeft in een coachgesprek, bespreek ik samen met u welk tarief haalbaar is.

 

Interesse? Stuur mij snel een mailtje, bel of app!