TARIEVEN

Mogelijkheden voor sessies

Heb je interesse om met mij te praten over dingen waar jij mee zit?

Neem de mogelijkheden door en kies wat het beste bij jou past!


Ik bied zowel losse coachsessies als coachpakketten aan. Soms is één gesprek namelijk al voldoende en heb je genoeg handvatten om er zelf mee verder te kunnen.

Soms kunnen er meer gesprekken nodig zijn omdat we bijvoorbeeld samen een plan op gaan stellen om jouw problemen op te lossen. Dan kun je kiezen voor een voordelig coach pakket.


Afhankelijk van jouw voorkeur kunnen de sessies plaatsvinden in mijn eigen praktijk ruimte of gaan we samen op pad in een wandel sessie.


Het kan zijn dat mijn manier van coachen je aanspreekt maar dat je niet dichtbij Goes woont. Dat is geen probleem, dan spreken we een online sessie af. Online coaching is kwalitatief net zo goed als face to face coaching. En soms gewoon wat prettiger voor jou. Als jij bijvoorbeeld een burn-out hebt en geen energie voldoende hebt om de deur uit te gaan.Tarieven


"Coaching is een investering in jezelf en jij bent dat meer dan waard!"


Tarieven (incl BTW)


Aanbod

Duur

Tarief


Losse sessie

1 uur

60 euro


Losse sessie

1,5 uur

85 euro


Coach pakket

5 x 1 uur

275 euro


Coach pakket

5 x 1,5 uur

400 euro


Doordat medewerkers na coaching meer zelfvertrouwen hebben en lekkerder in hun vel zitten, kunnen ze hun werk ook weer beter uitoefenen. Win-win situatie.

Veel bedrijven hebben een budget beschikbaar voor scholingskosten en vaak valt coaching daar ook onder. Vraag dit eens na bij je werkgever!


Indien je werkgever jouw coaching wil betalen, kan ik op verzoek een offerte opstellen voor je werkgever op basis van het zakelijke tarief.


Interesse? Stuur mij snel een mailtje, bel of app!