Voor wie?

Goed zorgen voor een ander,

is eerst goed zorgen voor jezelf!

Coach in de Zorg voor medewerkers

Voor iedereen die in de zorg werkt, in de breedste zin van het woord.

Denk aan medewerkers in de gehandicaptenzorg, verpleegkundigen, docenten in (speciaal) onderwijs, kinderdagverblijven, tandarts- en doktersassistenten. Maar ook voor managers, leidinggevenden, administratieve medewerkers en ga zo maar door.

 

Voorbeelden van onderwerpen waar ik je bij kan helpen:

  • Omgaan met stress, werkdruk, de zoveelste reorganisatie/verandering
  • Omgang en communicatie met collega's, leidinggevende, cliënten, patienten, ouders, familie, team, etc.
  • Verdieping vinden in je werk
  • Voorkomen van een burn-out
  • Meer balans tussen werk en privé
  • Maar ook hoe jij je persoonlijk lekkerder in je vel kunt voelen. Dit hoeft geen directe link te hebben met je werk. Maar als jij beter in je vel zit, werkt dit natuurlijk door in je werk.

 

Coach in de Zorg voor ouders/familieleden/belangenbehartigers

  • Is je zoon/dochter pas begeleid gaan wonen en vind je het moeilijk te bepalen wat je los kunt laten en wat je graag vast wilt houden?
  • Is je partner/zoon/dochter/ander familielid opgenomen in ziekenhuis/verpleeghuis/revalidatie? Hoe kun je de communicatie verbeteren met de artsen/verzorgenden?
  • Loop je tegen dingen aan die moeilijk bespreekbaar zijn met begeleiding of leidinggevende?

 

Coach in de Zorg voor mantelzorgers

Mantelzorgers kunnen vaak zelf ook een wat hulp en ondersteuning gebruiken. Zowel op praktisch gebied als op emotioneel gebied wordt er veel van je gevraagd. Hoe hou jij je balans? Wanneer neem jij je rust momenten? Kan jij je grenzen aangeven of ga je er vaak overheen?

Ook voor jou kan het fijn zijn om eens samen met iemand te kijken wat jij aan kunt passen, waardoor je als mantelzorger de kracht blijft houden om de zorg te blijven bieden aan degene waar je van houdt.

 

Uiteraard zijn dit alleen maar voorbeelden. Zie kopje 'sessies & tarieven'' om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Herken jij jezelf in de bovenstaande onderwerpen maar werk je niet in de zorg? Geen probleem. Veel problemen en onderwerpen zijn namelijk universeel en daarom zou ik ook jou graag willen helpen waar het kan.

 

Coach in de Zorg werkt ook samen met organisaties

Het komt steeds vaker voor dat er vanuit zorgorganisaties en -instellingen hulp wordt geboden aan medewerkers die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Ook hiervoor stel ik mij graag beschikbaar als coach! Ik ga graag in gesprek om erachter te komen hoe ik jullie organisatie en medewerkers verder op weg kan helpen.