Wie ben ik?

Goed zorgen voor een ander,

is eerst goed zorgen voor jezelf!

Wie ben ik?

Mijn naam is Louise Jansen- Janse de Jonge, getrouwd en moeder van twee dochters. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de zorg met uiteenlopende functies. Het grootste deel van deze tijd heb ik in de gehandicaptenzorg gewerkt maar ik heb ook ervaring in bijvoorbeeld roosterplannen, waarnemend managen en het begeleiden van mensen met ASS (Autisme Spectrum Stoornis).

 

Ik ben Z verpleegkundige met sinds een aantal jaar een HBO diploma in Management in de Zorg op zak. Daarbij heb ik recent de opleiding tot professioneel coach gevolgd aan de academie voor innovatief trainen.

 

Waarom ben ik als zelfstandige coach gestart?

Ik ben opgevoed met het gezegde: “als het waard is om te doen, is het waard om het goed te doen.”

Het maakt niet uit welke functie ik uitvoer, ik werk met passie, stel hoge eisen aan mijzelf en ben erg perfectionistisch. Dit ging lang goed maar uiteindelijk was ik dag en nacht met mijn werk bezig. Dat is voor niemand gezond en daarom besloot ik contact op te nemen met een coach. Ik kwam er niet alleen achter hoe ik minder stress rondom mijn werk kon creëeren maar ik kwam er ook achter dat het eindelijk tijd was om te gaan doen waar mijn hart/passie lag.

 

Tijdens mijn management opleiding werd het echt duidelijk dat mijn passie bij coachen ligt. Voorheen in mijn werk heb ik altijd veel plezier gehad in het coachen en ondersteunen van collega's, stagiaires, cliënten en ouders en kreeg ook altijd positieve feedback. Uiteindelijk heb ik mijn coaching opleiding en passie voor coaching gecombineerd en daar is Coach in de Zorg uitgekomen.

 

Ik hoop dat ik met mijn kennis en ervaring zoveel mogelijk mensen kan helpen en ondersteunen bij het behouden van plezier in de zorg! In welke vorm dan ook.